Mizeria sida 84-89

Sibel

1. Ali bestämmer sig för att träffa Sibel. Han hoppas få reda på vad det är som Aicha inte berättar för honom. Vad får Ali veta om Aicha?

Hemma innan de träffade frågade Ali hans mamma om han fick gå med hans vänner och Aicha vet att en av Alis vänner är Samir som är också en av Nanos vänner, så hon frågade Ali om honom och han blev nyfiken och ville veta vad Samir har gjort till Aicha.Sibel har inte sagt allting om Aicha till Ali för att för det första kan inte hon säga till honom  berättelsen om Nano eftersom det är ett jättestor hemlighet. Sibel vill bara ha tillbaka hennes bästa vän och det är därför hon pratar med Ali om Aicha. Hon är ingen dålig vän från det sättet jag har läst om henne i boken, hon vill inte avslöja Aicha men hon vill bara som jag har sagt att ha tillbaka hennes vänskap med Aicha. Så det som hon sagt till Ali är att inte oroa sig för Samir för att han är ingen för henne och har inte gjort nånting mot henne.

2. Vad var det som hände med deras kompis Hamza?

Hamza och Sibel är familj vänner, så fort någon pratar om Hamza framför henne gråter hon. Hamza var en datanörd, och alla trodde att han skulle dö av strålning från datorn inte från skjutning. Så det som hände med Hamza är att han dog av en skjutning. Han är också en granne till Ali.

3. Vem är BigShow?

BigShow är en av de första kriminella i området från deras generation, han ville alltid få mer pengarn så han har gjort allting för detta. Han heter så eftersom en dag sa han till hans vänner att han kommer haffa en tjej och det där tjejen dissade honom så hård att alla hans vänner skrattade åt honom, så hans namn blev BigShow i samma dagen efter det här händelsen.